Filmové okienko 2024 – 17.časť

Opäť sme tu s ponukou filmov. ❗️❗️❗️No pozor❗️❗️❗️ tentokrát máme pre Vás aj súťaž. Stačí označiť video na YOUTUBE televízie turiec a budete zaradení do losovania ❤️❤️❤️ o 2 VOĽNÉ VSTUPENKY❤️❤️❤️. Do užšieho výberu📽🎥🎞 sa dostal film o nedávnej minulosti, duchárska rozprávka, ale aj temný horor 👇
📌 MIKI – Ako v sebe pôvodným povolaním šofér autobusu postupne objaví a aktivuje schopnosti na to, aby vybudoval jednu z najväčších a najobávanejších mafiánskych skupín v krajine.
📌 VOTRELEC-ROMULUS – Spaeny hrá vedkyňu, jednu z mladých vesmírnych kolonizátorov, ktorých misia sa zmení na nočnú moru
📌 ELLI A PARTIČA PRÍŠERIEK – Elli žije v starodávnom sídle so svojím strýkom, cíti sa osamelo a nebaví ju strašiť ľudí. Čo by sa dalo pochopiť, keby nebola duch. Jedného dňa však strýko záhadne zmizne a Elli sa ho vydá hľadať.
📌 VRANA – Prechádza medzi svetmi živých a mŕtvych, aby sa nemilosrdne pomstil vrahom, priviedol späť svoju milovanú z objatia smrti, potrestal zlo a napravil nespravodlivosť.
📌 TICHÉ ZNAMENIE miliardár pozve Fridu na vysnívanú dovolenku na súkromnom ostrove. Na tomto mieste však nie je niečo v poriadku.
📌 KONČÍ SA TO NAMI – Lily nemala jednoduchý život a teraz sa snaží rozbehnúť svoj nový biznis. Zoznámi sa s neurochirurgom Ryleom, ktoréhoo prenasledujú ho traumy z minulosti

Môže vás zaujať

There is no slider selected or the slider was deleted.